Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Commel LED Szerelőlámpa USB Töltővel, Dimmelhető 10W 580lm 7000K - 401-015

5 770 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
b-led.hu
 

Commel LED ellenőrző, szerelő lámpa, dimmelhető, usb 10 W (AD401-015)

6 409 Ft
+ 1 500 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
szerek.hu
 

Commel LED ellenőrző, szerelő lámpa, dimmelhető, usb 10 W (401-015)

6 668 Ft
+ 1 500 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
alphadenthigienia.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 5 770 Ft

Termékleírás
A Commel  LED dimmelhető munkalámpa  egy erős és nagyon sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas számos feladatra. A lámpa kiváló minőségű  COB LED  technológiát használ, amely nagy fényerejű és tartós fényt biztosít.

A lámpa szín hőmérséklete  7000 K , ami nagyon tiszta és fehér fényt biztosít, így ideális választás lehet bármilyen tevékenységhez, amely magas színvonalú és pontos megvilágítást igényel.

A lámpa  2000 mAh-s lítium akkumulátor ral van felszerelve, amely hosszú üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel. Az akkumulátor feltöltése egyszerű és gyors, a lámpa 5 V 1 A-s töltővel tölthető fel.

A lámpa  IP44 -es minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ellenáll a vízpermetnek és a por bejutásának. Ez a funkció kiválóan alkalmas kültéri és beltéri felhasználásra is.

A lámpa világossága  580 lumen , amely kiválóan megvilágítja a munkaterületet, így ideális választás lehet számos különböző feladathoz. A lámpa mérete 34 x 378 mm, így kényelmesen elfér a munkaterületen, és könnyen hordozható.

A lámpa  dimmelhető , így lehetővé teszi a fényerő beállítását az adott feladatnak megfelelően. A lámpa  garanciája 2 év , így biztos lehet abban, hogy megbízható és tartós berendezést kap.

Összességében a Commel LED dimmelhető munkalámpa kiváló minőségű és sokoldalú eszköz, amely ideális választás lehet számos különböző tevékenységhez. A lámpa tartós, könnyen használható és hordozható, és kiváló minőségű fényt biztosít minden helyzetben.  

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.